banner913
banner932
banner1032
banner1038

Telefon direklerine çarparak durabildi

banner1020

Mağusa sabah saatlerinde meydana gelen kaza korkuttu. Önce önünü kesen araca sonra telefon direklerine çarparak duran Elmas Soylu, kazayı hafif sırıklarla atlattı

banner974
Telefon direklerine çarparak durabildi

banner971

Bahar Uygur

Mağusa’da sabah saat 08.30 sıralarında meydana gelen kazada, FS 815 plakalı araç sürücüsü önünü kesen TND 054 plakalı araçla çarpıştı. FS 815 plakalı araç sürücü 36 yaşındaki Elmas Soylu daha sonra yol kenarında bulunan telefon direklerine çarptı. Kazada hafif yaralanan Elmas Soylu, Mağusa Devlet Hastanesi’nde tedavi gördükten sonra taburcu oldu.

Kaza, Gazimağusa Kargılık Sokağı üzerinde doğu istikametine doğru seyreden Mağusa’da sakin 29 yaşındaki Orçun Çayır yönetimindeki TND 054 plakalı salon araç sürücüsünün dikkatsizce kavşakta durmadan Antalyalılar Caddesi’ne giriş yapması sonucu o esnada Antalyalılar Caddesi üzerinde kuzey istikametine doğru seyreden Mağusa’da sakin Elmas Soylu yönetimindeki FS 815 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu iki araç çarpışmasıyla meydana geldi.

Çarpma sonrası duramayan FS 815 plakalı araç sürücüsü Elmas Soylu daha sonra yol kenarındaki telefon direklerine çarptı. Bir telefon direğini yerinden kopararak duran araçta, büyük hasar meydana geldi.

Kaza sonucu hafif yaralanan Elmas Soylu Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edildikten sonra taburcu oldu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.