banner913
banner932
banner1012

Kayıp Alman turist için Alsancak bölgesinde arama yapıldı

banner1020

banner974
Kayıp Alman turist için Alsancak bölgesinde arama yapıldı

banner971

Ülkemizde turist olarak kalan ve 27 Ocak tarihinde kalmış olduğu otelden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen ve haber alınamayan Alman uyruklu, Karl Heinz WEİSS için dün Alsancak bölgesinde dört farklı bölgede arama yapıldı.

Polisten verilen bilgiye göre kayıp Alman turisti bulmak için bugün arama yapıldı. 27.01.2020 tarihinden beridir kayıp olan 70 yaşındaki Alman turist Karl Heinz WEİSS 'in bulunabmesi için bugün 08:00 - 12:00 saatleri arasında, Alsancak bölgesinde dört farklı bölgede aramalar yapıldı. Bugünkü aramalara 30 polis ve 39 itfaiye mensubu katıldı.

Aramalar sırasında bölgedeki yol kenarları, dere yatakları, arazilerde aramalar yapıldı. Yine, bölgedeki su kuyularına itfaiye mensupları tarafından inilererek detaylı aramalar yapıldı ancak Alman turistin izine rastlanmadı.

Alman turistin bulunabilmesi için Şubat ayı içerisinde, polis, sivil savunma ekipleri ve bölge halkı tarafından hem yaya olarak hem de drone ile belirli aralıklarla aramalar yapılmış ayrıca bölgedeki kameralar incelenmiş ancak netice alınamamıştı.

Alman uyruklu, Karl Heinz WEİSS, 27.01.2020 tarihinde Alsancak'ta kalmakta olduğu otelden ayrılmış ve kendisinden halen haber alınamamıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.