banner913
banner932
banner1012

Iraklı öğrenciler ölümden döndü

banner1020

Lefkoşa’da aşırı süratli ve alkollü şekilde araç kullanan Iraklı öğrenci, takla attı. Kazada iki kişi yaralandı

banner974
Iraklı öğrenciler ölümden döndü

banner971

 

Murat ASLAN

Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde yönetiminde dün sabah aşırı süratli ve alkollü araç sürücüsünün neden olduğu trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Kaza, saat 05:20 raddelerinde Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yönetimindeki 50 EB 9596 plakalı salon araç ile aşırı süratli ve yüzde 147 mlg alkollü içki tesiri altında doğu istikametine doğru seyreden Irak uyruklu 22 yaşındaki Hadi Chato Salih adlı üniversite öğrencisi, stadyum ışıklarını geçer geçmez dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan çıkarak yol kenarında bulunan 1.5 metre derinliğindeki toprak hendek içerisine düşerek takla attı.

Kaza sonucunda yaralanan araç sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan İsmail Nıohammed İsmail Nanakalı, Lefkoşa Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak müşahede altına alındı.

Kaza sonucunda 50 EB 9596 plakalı araçta 100 bin TL tahmini hasar meydana geldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.