banner913
banner932
banner1012

Yakışır Başkan…


Fevzi BEYAR

Fevzi BEYAR

Okunma 07 Şubat 2019, 22:49

KKTC Futbol Kulüpler Birliği’nin, Salı günü toplanan, Olağanüstü Genel Kurul’unda Sayın Aslan Bıçaklı, oy birliğiyle başkanlığa getirildi! Oluşan Yönetim Kurulu ise as elemanlardan seçilmiş görünüyor. Hayırlı uğurlu olsun. Operasyon başarıyla tamamlandı.

Hüseyin Özen Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı eski yönetimin, faaliyet ve mali raporları oy birliğiyle onaylanması, Genel Kurul’un olağanüstü toplanmasının gerekçesini sorgulanmasını akla getirse de, konunun suhulet ve sükûnet içerisinde tatlıya bağlanması açısından memnuniyet verici olması yanında, Federasyon Başkanının güç ve otoritesini bir kez daha tescillemiş olması bakımından anlamlıydı!

Aslan Bıçaklı’ya başkanlık yakışır mı, yakışır elbet. Deneyim, bilgi, görgü ve iş bitirirciliğine diyecek yok. Eski ve halen yürütmekte olduğu görevleri layıkıyla gerine getirmiş bir kişi. Bu kez de, yani ikinci kez üstlendiği Kulüpler Birliği Başkanlığını da rahat bir şekilde sürdürecektir. Başarılı olur mu? Olmaz mı o tartışılabilinir! Pek tabii neye göre başarılı veya başarısız o bakış açınıza bağlı…

Ben şahsen Sayın Bıçaklı’yı sevenlerden birisiyim. Tuttuğunu koparan kişiliğe sahip bir şahsiyet. Arkadaşlık bağları kuvvetli, dost ve ahbaplarını her şeye karşın koruyor. Örneğin Ömer Adal’ı aklamak için çok şeyler yapmış,  o gün ve bu gün, birlikte olduğu yakın dostlarıyla birlikte çok işler çevirmiştir…

Sayın Bıçaklı’nın, bir kez daha niye Kulüpler Birliği Başkanlığını kabul ettiğini tahmin etmekle birlikte anlayabilmiş değilim! Bugün murat veya arzuladığı mevkiye O yıllarda da ulaşabilirdi diye düşünüyorum. Sayın Bıçaklı’nın ne murat ettiğini öğrenmek için ona başvurmak gerektiğini biliyorum ama strateji gereği açıklamayacağını da düşünmüyor değilim.

Futbol Kulüpler Birliği Başkanımıza bazı sözler verildiği bizlere sızdırılan bilgiler arasında. Ne var ki böylesi sözlerle “O KOLTUK”a oturmanın sıkıntıları olacaktır. Kendisinden ‘DİYET’ isteneceğini göz ardı etmemelidir.

Aslan Bıçaklı O koltuğu da rahatça doldurur. Futbolumuza bir şey katar mı, bilemiyorum doğrusu. Etrafı çok bilmişlerle dolu da…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.