banner913
banner932
banner1032

Test sonrası futbola ara verdi

banner1020

Shaktar Donetsk'te Srna şoku yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli maçının ardından girdiği doping testini geçemeyen Darijo Srna, futbola ara verdiğini açıkladı

banner974
Test sonrası futbola ara verdi

banner971

Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta oynanan Napoli maçının ardından girdiği doping testinden geçemeyen Darijo Srna, futbola ara verdi.

Ukrayna ekibinin kaptanı, açıklamayı kulübün resmi internet sitesi üzerinden yaptı..

Doping testini geçemediğini kabul eden 35 yaşındaki sağ bek, "Asla isteyerek doping kullanmadım. Kendime avantaj sağlayacak bir şey yapmam. Şuan soruşturmam devam ediyor. Durumum açıklık kazanana dek sahalarda olmayacağım" dedi.

Kariyerine nokta koymadığını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Bu kariyerimi bitirdiğim anlamına gelmiyor. Bunun sözünü verebilirim! Kariyerimde kazandığım tüm başarıları çok çalışarak, dürüst bir şekilde kazandım." şeklinde konuştu..

Ukrayna ekibi de, futbolcularına güvendiklerini ve sonuna kadar Srna'nın kararlarını desteklediklerini açıkladı..  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.