banner913
banner932
banner1032

Rifat Hacıarif: Kavganın büyümesini önlemeye çalıştım

banner1020

Rifat Hacıarif, Esentepe maçında yaşananlarla ilgili açıklamada bulunurken, kimseye zarar gelmemesi için kavganın büyümesini önlemeye çalıştığını söyledi. Rifat, serbest transfer hakkını da kullanacağını açıkladı

banner974
Rifat Hacıarif: Kavganın büyümesini önlemeye çalıştım

banner971

Küçük Kaymaklı'nın başarılı futbolcusu Rifat Hacıarif, K-PET Süper Lig play out ilk maçı olan Esentepe maçında yaşananlarla ilgili açıklamada bulundu.

Hakem Mehmet Sezener'den gördüğü kırmızı karttan dolayı Disiplin Kurulu tarafından 2 maçla cezalandırılan Rifat Hacıarif'in açıklaması şöyle:

"2018-2019 sezonunun son maçımın böyle bitmesini istemezdim. Takım arkadaşım ve rakip takımdaki oyuncu kafa kafaya gelince tek düşüncem oraya gidip onları ayırmaktı. Hiçbir kötü niyetim yoktu. Amacıma da ulaştım. İkisini ayırdım. Rakip takımın oyuncusunu oradan uzaklaştırdıktan sonra bana yapılan müdahaleden sonra bende aynı tepkiyi gösterdim. Olmaması gereken bir şeydi çünkü benim kötü düşüncem yoktu. Amacım, kimseye zarar gelmemesi için kavganın büyümesini önlemekti.

Kırmızı kartı gördükten sonra hakeme karşı hiçbir kötü sözüm olmadı ve fiziki müdahalede bulunmaya yeltenmedim. Camiaca hedefimize ulaştığımız için mutluyuz. Gelecek sezon serbest transfer hakkımı kullanacağım. İnşallah en hayırlısı olur."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.