banner913
banner932
banner1032

Batılılar, Agit'i istiyor

banner1020

Hamitköy'ün başarılı sol bek ve stoper futbolcusu Agit Altan, Süper Lig'in Batı temsilcileri tarafından kadroya alınmak istenen futbolcular arasında yer alıyor

banner974
Batılılar, Agit'i istiyor

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Futbolda K-PET Ligler'inin kısa süre önce tamamlanmasından sonra yeni sezon için hazırlıklara başlayan kulüpler transfer hareketliliğini başlattılar.

Hamitköy'ün başarılı sol bek ve stoper futbolcusu Agit Altan, Süper Lig'in Batı temsilcileri tarafından kadroya alınmak istenen futbolcular arasında yer alıyor. Baf Ülkü Yurdu ve Binatlı takımları Agit'i transfer etmek isterken, Hamitköy yönetimi de genç futbolcuya gelecek olan resmi tekliflere göre hareket edecek.

Hamitköy alt yapısından yetişen ve 2 sezondur A Takım'da sürekli ilk 11'de oynayan Agit, defansif özellikleri yanında kanatlardan ofansa da katkı koyuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.