banner913
banner932
banner1032

Engelsizler, Şanlıurfa’ya takıldı

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Engelli takımına 84-61 mağlup oldu

banner974
Engelsizler, Şanlıurfa’ya takıldı

banner971

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı dün Necati Taşkın Spor Salonu’nda konuk ettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Engelli takımına 84-61 mağlup oldu.

Ligin zirvesinde bulunan Şanlıurfa takımı ile seyir zevki yüksek bir mücadele veren temsilcimiz tribünlerden gelen coşkulu desteğe rağmen pota altında etkinli olamayınca farklı mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’ne bu hafta ara verilecek. Temsilcimiz aradan sonra Ordu’da Altınordu Engelli ile karşı karşıya gelecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.