banner913
banner932
banner1032

Plaj Tenisi’nde şampiyonlar belli oldu

banner1020

banner974
Plaj Tenisi’nde şampiyonlar belli oldu

banner971

25-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Kocareis Plajında düzenlenen Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Plaj Tenisi Turnuvası-3 sona erdi.

Küçükler (8-12)yaş,+13 yaş Çift Kadınlar-Çift Erkekler ve Karışık Çiftler kategorilerinde 48 çift takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada Uluslararası Tenis Federasyonu kuralları ile Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonunun hazırladığı talimatname uygulandı.

Turnuva Ana Sponsoru Edip Elektronik Ltd. olurken derece giren sporculara kupa ve madalyaları yanında Merit Cyprus Gardens Hotel, The Olive Tree Hotel, Onar Village Hotel ve Oscar Park Hotel tarafından özel ödüller verildi.

Turnuvaya Halken İnşaat Ltd, Serena Group, Johnny Rockets, Kocareis Holiday Resort, Dağlı Sigorta, Kul Garage, Meysu, Powerade ve Aspava Restoran katkılarıyla destek oldu.

Turnuva sonunda GMBTK Başkanı Cahit Kasaboğlu yaptığı konuşmada tüm sporcuları tebrik edip sponsorlara katkılarından dolayı teşekkür ederken, EdipElektrnik direktörü Ayşe Edip böyle bir organizasyonda yer almaktan son derece mutlu olduklarını ve katkılarının devam edeceğini söyledi. KKTF Başkanı RağıbRatib ise plaj tenisinin tenise yeni bir heyecan getirdiğini söylerken organizasyonun son derece kaliteli geçtiğini ancak Küçükler kategorisinin puansız ve eğlence amaçlı düzenlenmesine rağmen ailelerin amacın dışında davranışlarının turnuvalarda görmek istemedikleri davranışlar olduğunu söyledi.

Dereceye giren sporculara ve sponsorlara kupa, madalya ve plaketleri KKTF Başkanı Rağıb Ratib, KKTF Asbaşkanı Necat Yüksel, KKTF eski başkanı Saffet Barutcu, GMBTK Başkanı Cahit Kasaboğlu ve turnuva ana sponsoru Edip Elektronik Ltd. Direktörü Ayşe Edip tarafından verildi.

Dereceye giren sporcular:

Küçükler(8-12 yaş)

Alt Grup 2. Özgü Ertoprak/NazGöksan

Alt Grup 1. Akay Ali Sağkanat/SahilYerebakan

Küçükler(8-12 yaş)

2. Aren Baybars/Batur Evre

1. Elçin Özbilen/Gökhun Gazioğlu

+13 Yaş Karışık Çiftler

Alt Grup 2. Zehra İmren/Çağlar İzkan

Alt Grup 1. Esra Halkın/Cafer Duvarcı

Karışık Çiftler

2. Florin Sorodoc/VivienIordache

1. Saadet Aktuğlu/Mehmet Sonat

+13 Yaş Çift Kadınlar

Alt Grup 2. Asya Koçak/ŞaraBoranhan

Alt Grup 1. Ceren Yılmaz/Ilgın Yiğit

Çift Kadınlar

2. Esra Halkın/Ecem Açıkel

1. Saadet Aktuğlu/MelinÖnkaya

+13 Yaş Çift Erkeler

Alt Grup 2. Nejat Yüksel/Nejat Kayalp

Alt Grup 1. Hasan/Hasan Doğan

Çift Erkeler

2. Tahir Eray/Salim Eray

1. Mehmet Sonat/Yarkın Kuloğlu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.