banner913
banner932
banner1032

"Toplumların Kalkınması Eğitime Yatırımla Mümkündür"

banner1020

Uluslararası Final Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Uygur, toplumların, ekonomik kalkınmada ve sosyal yaşamda başarılı olabilmelerinin en önemli yollarından birinin gençlere yaptığı eğitim yatırımından geçtiğini belirtti

banner974
"Toplumların Kalkınması Eğitime Yatırımla Mümkündür"

banner971

Uluslararası Final, Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme, Uluslararası Finans ve Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümleriyle gerek akademik gerek mesleki alanda donanımlı bireyler yetiştiriyor. YÖK tarafından onaylı programlarıyla eğitim veren Uluslararası Final Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, tüm bölümleri ve iş garantili Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü ile yeni öğrencilerinin kayıtlarını bekliyor. Uluslararası Final Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Uygur, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile ilgili bilgiler verdi.Kaliteli eğitim ve kaliteli mezunlar yetiştirmek anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Uygur, pratik uygulamaların bir arada yer aldığı eğitimin, mezun olur olmaz alanda görev alabilecek bireylerin yetişmesini sağladığını kaydetti. Uygur özellikle turizm, otelcilik ve lojistik alanlarında öğrencilere eğitimleri süresinde hem gerçek iş ortamında uygulamalı eğitim hem de mezuniyet sonrasında iş garantisi sunduklarını anlattı.

UYGUR: TOPLUMLARIN KALKINMASI EĞİTİME YATIRIMLA MÜMKÜNDÜR

Toplumların, ekonomik kalkınmada ve sosyal yaşamda başarılı olabilmelerinin en önemli yollarından birinin gençlere yaptığı eğitim yatırımından geçtiğini belirten Uygur, bu bilinçle hareket eden fakültenin, üniversitenin bağlı olduğu etik değerler, sorumluluk, dürüstlük ve çalışkanlık ilkelerini hayata geçirmeyi hedeflemiş, çağdaş, üretken ve toplumsal duyarlılığı yüksek gençler yetiştirmeyi amaç edindiğini kaydetti. Uygur, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin bölümlerinde eğitim gören öğrencilerin, sorgulayıcı, araştırmacı ve toplumsal duyarlılığı yüksek bireyler olarak, özgür ve özgün düşünebilen, yenilikçi yaklaşımlara açık, yaşadığı çevre ve toplumsal sorunlarla ilgili çözümler üretebilen, analitik düşünebilen, etik değerler çerçevesinde her türlü düşünceyi saygı ve hoşgörü ile karşılayabilen mezunlar olarak yetiştirilmesine önem verdiklerini de ifade etti.

STAJ VE İŞ GARANTİSİ OLANAKLARI

Kaliteli eğitim ve kaliteli mezunlar yetiştirmek anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Uygur, bu nedenle eğitim kadrosunun kalitesine de son derece önem verdiklerinin altını çizdi. Uygur, teori ve pratik uygulamaların bir arada yer aldığı eğitimin, mezun olur olmaz alanda görev alabilecek bireylerin yetişmesini sağladığını kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.