banner913
banner932
banner1032

Badminton Carlton Yıldızlar Ligi’nde heyecan sürüyor

banner1020

Badminton Carlton Yıldızlar Ligi’nde, Yakın Doğu Üniversitesi hem kızlarda hem erkeklerde yenilgisiz liderliğini sürdürdü

banner974
Badminton Carlton Yıldızlar Ligi’nde heyecan sürüyor

banner971

Badminton Federasyonu tarafından organize edilen Carlton Yıldızlar Ligi’nin ikinci hafta maçları Çarşamba günü oynandı. Toplam 6 karşılaşma oynanan 2. hafta maçlarında Yakın Doğu Üniversitesi hem kızlarda hem erkeklerde yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Gençlik Gücü kız takımı ise ikinci galibiyetini alarak yola devam eden bir diğer kız takımı olarak dikkat çekiyor. Girne Üniversitesi Kız takımı ise ilk galibiyetini alırken Akdeniz Spor Birliği kız takımı, Kültür Spor kız takımıve Net Spor kız takımı haftayı mağlubiyetle kapattı. Erkeklerde ise Net Spor, Gençlik Gücü’nü zor da olsa mağlup etmeyi başarırken,  Girne Üniversitesi ve Yakın Doğu Ü. haftayı galibiyetle kapattılar. Bu sonuçlarla Akdeniz Spor Birliği ve Gençlik Gücü haftayı mağlubiyetle kapatan erkek takımları oldular. İkinci hafta alınan sonuçlar şöyle:

KIZLAR:SKOR:

YAKIN DOĞU Ü.  – KÜLTÜR SPOR K.D 4-1

 NET SPOR K.       – GİRNE ÜNİVERSİTESİ  0-5

GENÇLİK GÜCÜ – AKDENİZ SPOR B.                 4-1

ERKEKLER:SKOR:

AKDENİZ SPOR B. ­– GİRNE ÜNİVERSİTESİ          0-5

GENÇLİK GÜCÜ  – NET SPOR K.                     2-3

AKDENİZ SPOR B–YAKIN DOĞU Ü                 0-5

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.