banner913
banner932
banner1032

Vücut Tipine Göre Beyaz Tişört Modelleri

banner1020

Hiçbir kıyafet dolabı, iyi bir beyaz tişört olmadan tamamlanmış sayılmaz! Peki dar omuzlu olanlar, armut vücut tipine sahip olanlar nasıl tişörtler seçmeliler? İşte, yaka modeli ve tişört kesimi gibi detaylar üzerinden vücut tipine göre beyaz tişört modelleri önerileri… Her ne kadar yaz aylarının vazgeçilmezi olarak düşünülse de ben beyaz tişörtlerin mevsimsiz olduğunu düşünenlerdenim. Her tarza, her duruma, kolaylıkla uyum sağlamaları da böyle düşünmemin sebeplerinden biri. Aslında genelde beyaz tişörtler sıradanlığa indirgense de stil sahibi bir kadının en önemli parçalarından biridir. Doğru parçalara yatırım yapmak istiyorum, sade ama elegan bir giyim tarzı benimsiyorum diyorsanız veya ışıltılı, büyük kolyeler, fularlar kullanmaktan hoşlanıyorum diyorsanız dolabınızda beyaz tişört modellerine yer vermelisiniz.

banner974
Vücut Tipine Göre Beyaz Tişört Modelleri

banner971

Vücut Tipine Göre Beyaz Tişört Modelleri

1- Dar omuzlu olanlar için :

Bisiklet yaka, kayık yaka tişörtler en iyi seçimlerden biridir. Köprücük kemiğine oturan veya çok yakın yaka kesimi olan tişörtler dikkati omuzlara çekerek üst bedeni daha dengeli kılacak ki böylelikle vücudunuz daha orantılı bir görünüme sahip olacaktır.

Bisiklet yaka ve kayık yaka ince boynu, yüzü, omuzları ve küçük göğüsleri orantılı gösterir. Eğer, kıvrımlı bir vücut yapınız varsa, boynunuz kısaysa veya omuzlarınız genişse, bu tür yakalar vücudunuzu olduğundan daha büyük gösterebilir.

Omuz dikişlerinin doğru yerde olduğundan ve mükemmel şekilde oturduğundan emin olmalısınız ki bu da dikişin doğal omzunun ötesine geçtiği anlamına gelir.

2- Geniş omuzlu olanlar için :

Geniş omuzlara sahip olanlar atletik bir görünümde olduklarından biraz hatları yuvarlaklaştıracak ve biraz daha kadınsı hale getirecek seçeneklere yönelmeliler.

http://ib.adnxs.com/getuid?http%3a%2f%2fdis.criteo.com%2frex%2fmatch.aspx%3fc%3d11%26uid%3d%24UIDDerin yuvarlak, kare veya V yaka gibi açık yakalar, neredeyse her tip ve ölçüdeki bedene uygun olabilmektedir. Bu yaka kesimleri dikkati yüzünüze çeker ve gövdenizi daha uzun gösterir, özellikle

de minyon vücut tipine ya da kısa bir boyna sahipseniz! Sadece dekolteyi fazla kaçırmamaya özen gösterin.

Ayrıca göğüslerinizin büyüklüğünden veya boynunuzun kısa olmasından da şikayetçiyseniz bu yaka kesimine sahip beyaz tişörtleri deneyebilirsiniz.

3- Büyük göğüsleri olanlar için :

Bir üstte belirttim ama detaylandırmakta da fayda var diye düşünüyorum. Büyük göğüsleri olanlar V yaka ve derin yuvarlak yaka kesimli beyaz tişörtleri kullanabilirler.

Tişört üzerinde tam göğüs bölgesine denk gelen cep detayları olmamasına özen gösterin. Dikkati başka yöne çekecek aksesuarlar kullanmanızı da öneririm.

Yaka kesiminin çok derin olmamasına özen göstermekte fayda var. Yaka kesiminiz fazla derinse bu tarz üstlerinizi yakasında dantel detayı olan bir atlet ile kullanabilirsiniz.

4- Küçük göğüslü olanlar için :

Göğüs bölgesinde büyük desenleri olan veya dikkat çekici cepleri olan tişörtler küçük göğüslü olanlara en çok önerilenlerdir. Ayrıca boyundan bağlamalı, fiyonk detaylı tişörtler de kullanabilirsiniz.

5- Elma Tipi Vücut için :

Türk kadınlarının en çok sahip olduğu 2.tip vücut şeklidir, elma tipi vücut. Vücut hattını tarar gibi izleyen A kesim bol (çok bol olmasın!) tişörtler kullanabilirsiniz. Omuzlarınızın dar veya geniş olmasına bağlı olarak yaka kesimini yukarıdaki önerileri dikkate alarak seçmelisiniz.

6- Kum Saati Vücut Tipi için :

En şanslı grup olmakla birlikte, ne giyse yakışır diyebiliriz. Elbette rahat olmayı istediğiniz zaman bol tişörtler giyebilirsiniz. Ancak muhteşem vücut hatlarınızı ortaya çıkaracak vücudu saran tişört modellerini de sizden iyi taşıyacak kimse yok!

http://bh.contextweb.com/bh/rtset?pid=560602&ev=1&rurl=http%3a%2f%2fdis.criteo.com%2frex%2fmatch.aspx%3fc%3d30%26uid%3d%25%25VGUID%25%25Yaka kesiminde ise omuzlarınızın genişliğine ve boynuzun uzunluğuna bağlı olarak seçim yapmalısınız. Boynunuz kısaysa V yaka kesimler, darsa kayık yaka kesimlere yönelebilirsiniz örneğin.

7- Minyon Vücut Tipi :

Çok bol, çok uzun tişörtlerden uzak durmanızda fayda var. Eğer vücudunuz uygunsa crop-top yanı kısa kesik beyaz tişörtleri rahatlıkla kullanabilirsiniz veya en sevdiğiniz uzun beyaz tişörtün beline bir düğüm atmanız da yeterli olabilir.

Ayrıca boyum ve boynum biraz uzun görünsün derseniz V yakalar kullanabilirsiniz. Yaka kesimlerinde göğüs ölçülerinize, boyun mesafesine ve omuzlarınızın genişliğine göre yukarıdaki önerileri dikkate alarak seçimler yapabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.