banner913
banner932
banner1032

Gamze Yücel, yeni girişimlere imza atıyor

banner1020

Girne’nin en iyi mekanlarından olan Retro Lounge, Backwood XL ve BigBoss’un sahibi olan Gamze Yücel, önümüzdeki günlerde Girne Park Avm’de Garafırın’ı açmaya hazırlanıyor

banner974
Gamze Yücel, yeni girişimlere imza atıyor

banner971

 

 

Ülkemizin genç ve başarılı iş kadını Gamze Yücel yaptığı başarılı işlerle hep gündemde. Kıbrıs eğlencesine yön veren genç iş kadını oldukça başarılı işlere imzasını atıyor. Eğlence sektörüne adını altın harflerle yazdıran Gamze Yücel, Kıbrıs’ta marka olmayı başardı. Yakaladığı başarının haklı gururunu yaşayan Yücel, uzun bir süre daha zirvedeki yerini koruyacağa benziyor. Şuan Girne’nin en iyi mekanlarından olan Retro Lounge, Backwood XL ve BigBoss’un hem sahibi hem de işletmeciliğini birebir kendisi yapıyor. Kıbrıs’a yatırım yapmaktan oldukça keyif alan Yücel, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini de belirtti.

Türkiye’de ki bir çok ünlü sanatçı ile de yakın arkadaşlığı gözlerden kaçmıyor. Yakın sanatçı dostlarını mekanlarında ağırlamayı ihmal etmeyen genç iş kadını Türkiye eğlence piyasasında da adından başarılarla söz ettiriyor.

İşini aşkla yapan genç iş kadını önümüzdeki günlerde Girne Park Avm’de Garafırın’ı açmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki yaz sezonuna ise harika bir sürprizle girmeyi planlayan Yücel bu konu hakkında çok yakında açıklama yapacağını da belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fırıncı - 6 yıl önce
Garafırın değil o Karafırın