banner913
banner932
banner1032

DAÜ kılpayı birinci

banner1020

banner974
DAÜ kılpayı birinci

banner971

Güreş Federasyonu tarafından organize edilen “2018 Gençler Güreş Ligi”ne ait “Gençler Greko-Romen Güreş Müsabakaları” geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

Lefkoşa Rifat Şener Spor Salonu’nda yapılan ve kıyasıya bir mücadele içerisinde geçen müsabakalarda 90 puan alan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) gülen taraf oldu ve birinciliği elde etti. Bir puan gibi farkla 89 puanla ikinciliği alan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) oldu. Yine ayni puanı alan Büyükkonuk Spor Kulübü averajla üçüncü olabildi.

Merdoğan Soyalan, Kemal Bayraktar, Cengizhan Öktem, Ercan Köse ve Serkan Köse’nin hakemliğinde gerçekleşen müsabakalar sonunda düzenlenen ödül töreninde DAÜ birincilik kupasını Güreş Federasyonu Başkanı Hüseyin Kavaz’ın elinden aldı.

“Gençler Greko-Romen Güreş Müsabakaları” sonuçları şöyle:

1.DAÜ                       90 Puan

2.YDÜ                       89 Puan

3.Büyükkonuk            89 Puan

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.