banner913
banner932
banner1032

GKRY + AB = 0


Arman RATİP

Arman RATİP

Okunma 07 Şubat 2024, 17:23

BM Temsilcisi Bayan Maria Angela Holguin Cuellar, çözüme hiçbir katkısı  olmayan BM politikasını aynen tekrarladı ve gitti. Tekrar gelecekmiş. Buyursun gelsin... Yine aynı BM politikalarını tekrarlayıp gidecek... Esas önemli olan iki açıklama vardır.
  1. Hristodulidis... “Tatar’ın söylediklerine en iyi cevap BM kararıdır. TEK BİR HEDEF İÇİN: İŞGALE SON VERMEK VE VATANIMIZI YENİDEN BİRLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ...”  dedi.
  2. AB’nin  Açıklaması... “Kıbrıs Türk Toplumuna yönelik Avrupa Birliği Yardım Programı kapsamında imzalanan bu yeni anlaşma, adanın kültürel mirasının korunması, restore edilmesi ve muhafaza edilmesi suretiyle AB KIBRIS’IN YENİDEN BİRLEŞMESİNİ KOLAYLAŞTIRMAK ÇABALARINA KATKIDA BULUNACAK...”
 
Bu iki açıklama 100 üstünden 0 aldı. İkisi de sınıfta kaldı. Bu iki açıklama yorum da istemez. Bu iki açıklamaya bir de BMGK’nin o eski, hiç değişmeyen, hiçbir şekilde adil olmayan kararlarını ekleyince, karşımızdakilerden adadaki bugünkü gerçeklere dayalı kalıcı çözüm beklemek abestir. Şimdi bu noktada, bizim çözüm önerimiz ile GKRY + AB + BM çözüm önerilerini inceleyip tartışmaya da gerek yok. Herşey ortada. Şimdi KKTC Halkı, Devleti, Hükümeti tanınmamışlığa rağmen iç sorunları çözmek için büyük çaba harcamalı. Bu çabanın iyi sonuçlar vermesi için Kıbrıs Türkü birlik olmaya gayret göstermeli. Birlik olmazsak işimiz zor...
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.