banner913
banner932
banner1032

“Şampiyonluğu takım olmak getirdi”

banner1020

Lig şampiyonu ve Ahmed Sami Topcan Kupası sahibi Küçük Kaymaklı A2 takımın teknik direktörü Serhat Ertürk, kendilerinden daha güçlü takımlar olmasına rağmen, takım olmayı başardıkları için ligde şampiyon olduklarını açıkladı

banner974
“Şampiyonluğu takım olmak getirdi”

banner971

İsa TABAK

K-PET Süper A2 Lig'ini şampiyon olarak tamamlayan, geçtiğimiz gün ise Esentepe A2 Takımı’nı mağlup ederek Ahmed Sami Topcan Kupası’nı kazanan Küçük Kaymaklı A2 takımın teknik direktörü Serhat Ertürk, şampiyonluklar sonrasında açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam Serhat Ertürk, kendilerine destek verenlere teşekkür ettiği açıklamalarında şunları söyledi.

"Şampiyonluk yolunda bize destek olanlara teşekkür ederim. Destek olmayanlara ise teşekkür etmem.

Süper A2 Lig'inde bizden daha güçlü takımlar vardı. Ama şampiyon biz olduk. Çünkü önemli olan güçlü kadroya sahip olmak değil, takım olabilmektir. Biz bunu başardık.

Şampiyonluk gururunun yanı sıra kadromuzda hiç kiralık futbolcunun olmaması da bizim için gururdur. 2 bonservisli transfer haricinde de transfer yapmadık.

Gelecek sezon da kadromuzdan sadece 2 futbolcu eksilecek. Takım olma özelliğimizi koruyarak gelecek sezonda da aynı başarıları tekrarlamak isteyeceğiz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.