banner913
banner932
banner1032

Pekmezciler şampiyon 2-0

banner1020

Ozanköy, Girne Halk Evi’ni 2-0 mağlup ederek şampiyonluk coşkusu yaşarken, Süper Lig özlemini giderdi

banner974
Pekmezciler şampiyon 2-0

banner971

İsa TABAK

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 20. Hafta karşılaşmasında lider Ozanköy, Mustafa Özkayım Stadı’nda konuk ettiği renktaşı Girne Takımı Girne Halk Evi’ni 2-0 mağlup ederek, lig şampiyonluğunu garantiledi.

Hüseyin Özkan, Halil Erdem Canaloğlu, Hakan Ünal hakem üçlüsünün yönettiği maçın ilk devresi golsüz berabere tamamlandı. İkinci devrede Saydam’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçen Ozanköy, Burak ile farkı 2’ye çıkardı.

Ozanköy aldığı bu galibiyetin ardından puanını 40 yaparak liglerin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyip, 10 yıl aradan sonra Süper Lige yükselmeye hak kazandı.

Girne Halk Evi bu mağlubiyetin ardından 25 puanda kalırken, play out oynama tehlikesi arttı. Ozanköy 21. hafta mücadelesinde ezeli rakibi Tatlısu ile karşılaşacak. Girne Halk Evi ise haftayı BAY geçecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.