banner913
banner932
banner1032

Eren Aktaş: Okan kasıtlı yapmadı

banner1020

K-PET Birinci Lig'de ilk devrenin son maçında ayağı kırılan ve 8 ay futboldan uzak kalacak olan Mesarya futbolcusu Eren Aktaş, “Okan abinin kasıtlı yaptığı, o anda ve sonrasında kesinlikle aklımın ucundan dahi geçmedi ve geçmeyecektir” dedi

banner974
Eren Aktaş: Okan kasıtlı yapmadı

banner971

K-PET Birinci Lig'de ilk devrenin son maçında ayağı kırılan ve 8 ay futboldan uzak kalacak olan Mesarya futbolcusu Eren Aktaş yaşadığı üzücü durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Düzkaya futbolcusu Okan Kibar ile girdiği mücadelede ayağı kırılan Eren Aktaş'ın açıklamaları şöyle:

"Hakem için yorum yapmayacağım. Fakat Okan abi için yorum yapma ihtiyacı duydum.  Pozisyon anındaki yüz ifadesi bana her şeyi açıkladı. Zaten gerek o anda ve o andan sonra yaptıkları, hastaneye kadar gelip, sürekli arayıp sorması buna örnektir. Okan abinin kasıtlı yaptığı, o anda ve sonrasında kesinlikle aklımın ucundan dahi geçmedi ve geçmeyecektir. Yaşadığım futbolun içinde olağan şeydir. En yakın zamanda daha iyi şekilde sahalara döneceğim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.