banner913
banner932
banner1032

Akfinans Bank’tan ekonomik krize kredi kolaylığı

banner1020

Yaşanmakta olan ekonomik dar boğazı dikkate alan Akfinans Bank ülkenin tüm kesimleri için özel avantajlar içeren kredi paketi hazırladı

banner974
Akfinans Bank’tan ekonomik krize kredi kolaylığı

banner971

Yaşanmakta olan ekonomik dar boğazı dikkate alan Akfinans Bank ülkenin tüm kesimleri için özel avantajlar içeren kredi paketi hazırladı.

Eğitim alanında hem eğitimciye hem de öğrenciye kucak açan banka ‘eğitim destek’ kredisi ürününü geliştirdi. Evlilik hazırlığında olanlar için ‘evlilik’ ve tüm kesimleri kapsayan ‘‘ihtiyaç ve tüketici kredi paketleriyanında, uzun vadeli konut kredi paketi ile yeni başlayan yılın rahat karşılanmasını amaçlayan Banka, kredi paketlerinde makul koşullarda faiz oranları, kolay ve hızlı başvuru koşulları öngörüyor.

Esnaf ve Kobilere Özel Destek

Bu arada KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ile TC Büyükelçiliği destekli Kobi-Gem Kredi Programı’na dahil olan Akfinans Bank, ülke ekonomisinin belkemiğini teşkil eden Küçük Esnaf, Sanayici ve Yatırımcıya da belirlenen şartlarda kredi sağlamaya başladı. İlk 3 ayı ertelenebilen toplamda 48 ay vadeli ve Türk Lirası olarak öngörülen destek kredilerinin yıllık faiz oranı devlet destekli şekli ile %5.6 olarak belirlendi. Üst limiti 100 ve 200 bin lira arasında değişen Kobi Destek Kredilerinde yıllık faizin yüzde 40’nı krediyi alan işletme yüzde 60’ını devlet karşılıyor. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.