banner913
banner932
banner1032

Geneleve kalite kontrol elemanları aranıyor

banner1020

The Mirrordaki haberde ilanın; seks işçileri, genelevler ve erotik ürün satan şirketleri buluşturan bir sosyal medya platformunda yer aldığı bilgisi yer aldı. İlana göre kalite, temizlik ve seks deneyimleri gibi kriterleri...

banner974
Geneleve kalite kontrol elemanları aranıyor

banner971

The Mirrordaki haberde ilanın; seks işçileri, genelevler ve erotik ürün satan şirketleri buluşturan bir sosyal medya platformunda yer aldığı bilgisi yer aldı.

İlana göre kalite, temizlik ve seks deneyimleri gibi kriterleri değerlendirecek elemanlar; Almanya, Çin ve İspanyada 120den fazla çalışanı olan uluslararası bir şirket için aranıyor.

Şirket, üniversite mezunu (tercihen işletme), genelev deneyimi olan ve tam teşekküllü bir sağlık raporuna sahip elemanlar arıyor. Çok dilli olmak ve Fransızca bilmek de adaylara avantaj sağlıyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.