banner913
banner932
banner1032

Uyuşturucu ile geldi, yakalandı

banner1020

Ercan Havaalanı’ndan ülkeye giriş yapmaya çalışan Ali Bilicik’in üzerinde uyuşturucu bulundu

banner974
Uyuşturucu ile geldi, yakalandı

banner971

Evrim KAMALI

Hatay'dan çalışmak için Ercan Havaalanı’ndan ülkemize tasarrufundaki uyuşturucu madde ile gelen zanlı Ali Bilicik narkotik detektör köpeği Liz tarafından tespit edilerek tutuklandı. Zanlı dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Kaan Kurtbir olayla ilgili bulguları aktardı. Kurtbir huzurda bulunan zanlı Ali Bilicik'in 15 Nisan tarihinde saat 18.00 sıralarında ülkemize Ercan Havaalanından giriş yapmak istediği esnada devriye gezen narkotik detektör köpeği Liz tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağrılığında tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu ve zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadesinin teyit edileceğini belirterek tahkikat maksatlı ilk etap 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı poliste 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.