banner913
banner932
banner1032

Kundaklamada ikinci karar okunuyor

banner1020

Özmerhan ve Opel Plaza’nın kundaklanması ile ilgili olarak yargılanan dört sanıkla ilgili hitamlar yapılırken, dava karar için ileriki bir tarihe ertelendi

banner974
Kundaklamada ikinci karar okunuyor

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da 19 Şubat 2016 tarihinde üç farklı işyerine eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kundaklama meselesinde Özmerhan ve Opel Plaza’nın kundaklanması ile ilgili olarak yargılanan sanıklar Evren Baysal, Eren Baysal, Ozan Ögeyik ve Âdem Bağlars aleyhindeki dava karara kaldı.

Başkan Ömer Güran ve Yargıçlar Gökan Asafoğulları, Meltem Dündar huzurunda gerçekleşen dünkü duruşmada iddia makamı adına Kıdemli Savcı Ahmet Varol ve savunma avukatı Mustafa Asena mahkemeye hitaplarını sundu. Hitapların sunulmasının ardından dava karar için ileriki bir tarihe ertelendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.