banner913
banner932
banner1032

Sucuoğlu'ndan hastalara bayram ziyareti

banner1020

banner974
Sucuoğlu'ndan hastalara bayram ziyareti

banner971

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, pazar günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde hastanelere yönelik ziyaretleri çerçevesinde Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaret etti; hastane çalışanları ve hastalarla bayramlaştı.

Bakanlık basın bürosunun açıklamasına göre, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu ziyareti sırasında hastanenin eksikleriyle ilgili de bilgi aldı.

Faiz Sucuoğlu ziyaretiyle ilgili değerlendirmesinde, Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaretler başlattığını, bu çerçevede hastanelerin eksiklikleri konusunda da yerinde bilgi alma imkanı bulduğunu ifade etti.

Ziyaretlerde, sağlıkta yeni yasalarla oluşacak reformlarla ilgili doktorlara bilgi verme şansı da bulduğunu belirten Sucuoğlu, sıkıntıları da dinlediğini ifade etti.

Bakan Sucuoğlu’nun yarın Mağusa ve İskele bölgesindeki hastane ve sağlık ocaklarını, cuma günü ise Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ile Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret edeceği de bildir

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.