banner913
banner932
banner1032

Almeyda Masterleri, Barış Kupası’nda mücadele etti

banner1020

banner974
Almeyda Masterleri, Barış Kupası’nda mücadele etti

banner971

Almeyda Denizcilik Masterleri, 4-7 Ekim tarihleri arasından Kuşadası’nda düzenlenen Dünya Barış Kupası Masterler Turnuvası’na katıldı.

3.Kuşadası Dünya Barış Kupası Masterler Turnuvası’nda Türkiye’nin yanı sıra Romanya, Yunanistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 20 takım katıldı. Dört grupta dörderli takımlar ile 50 yaş grubunda dört takım mücadele etti. A grubunda yer alan Almeyda Denizcilik Masterleri, Kuşadası Masterleri, Adıyaman Masterleri ve Barış Masterleri ile karşı karşıya geldi. Turnuvanın en önemli özelliği olan organizasyona katılan tüm takımların dostluk – kardeşlik ve birlik – beraberli içerisinde kaynaşması, turnuvada gerçekleştirilirken, turnuva sonrasında tüm takımlara kupalar verilerek teşekkür edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.