banner913
banner932
banner1032

Görneçli kardeşlerin üzücü kaderi

banner1020

banner974
Görneçli kardeşlerin üzücü kaderi

banner971

K-PET Süper Lig'de ilk devreyi son sırada tamamlayan Esentepe'de forma giyen Görneçli kardeşlerin, 3'ü de diz sakatlığı yaşadılar.

Görneçli kardeşlerin en büyüğü olan Vurkan Görneçli, Esentepe'de forma giyerken, 2 dizinden de çapraz bağ ameliyatı olmuş, daha sonra ise futbola ara vermişti. Görneçli kardeşlerin ortancası Kağan ise Çetinkaya'da forma giydiği dönemde dizinden çapraz bağ ameliyatı olmuş ve Esentepe'de sezon başında futbola dönmüştü.

Görneçli kardeşlerin en küçüğü olan Hürkan Görneçli ise geçtiğimiz hafta Gençler Birliği ile oynadıkları maçta dizinden sakatlanmış ve oyuna devam edememişti. Hürkan'ın da sakatlığı da ameliyat gerektirirken, ameliyat tarihi ilerleyen günler içerisinde netleşecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.