banner913
banner932
banner1032

Hastane yangınına sebep, sürekli yapılan anjiyolar mı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bilgilere göre geçtiğimiz Cuma günü yaşanan yangın sonucu büyük hasar meydana gelen Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaralar sarılmaya çalışılırken, yangının neden kaynaklandığı konusunda bize bilgiler ulaşmaya başladı.

banner974
Hastane yangınına sebep, sürekli yapılan anjiyolar mı?

banner971

Hastanede çalışan hemşirelere yakınlarından bize ulaşan bilgilere göre, hastanenin Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi’nin anjiyo Bölümü’nde başlayan yangının sebebinin kabloların aşırı yüklenmeden dolayı ısınması sonucu patlamasından kaynaklandığı iddia ediliyor.

Kabloların aşırı ısınmasına sebep olan olayın ise Anjiyo Bölümü’nün son zamanlarda çok fazla hastaya anjiyo yapılması sonucunda kabloların yıprandığı belirtilerek, özellikle yangının yaşandığı günün öncesinde Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi’nden doktorların adeta yarışırcasına anjiyo yaptıkları iddia edildi. Hastanede görev yapan hemşirelerin yakınlarına bu konuda sitem ettikleri gelen bilgiler arasında yer alırken, yangın felaketinin yaşandığı günün öncesinde doktorların aka arkaya gece saat 01.00’e kadar hastalara anjiyo yaptıkları iddialar arasında bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.