banner913
banner932
banner1032

Kadınlar ortak projeler üretmek için buluşacak

banner1020

Ülkemiz iş kadınları ile İzmir işkadınlarının ortak projelerde buluşması amacıyla hazırlanan Köprü projesi için 31 Mart günü Dome Hotel’de toplantılar yapılacak

banner974
Kadınlar ortak projeler üretmek için buluşacak

banner971

Kadının ekonomideki yerini güçlendirmek ve sayısı artırabilmek için çeşitli faaliyetlerde bulunan İşkadınları Derneği önümüzdeki günlerde bu faaliyetlerini daha eklemeye hazırlanıyor.

İzmir İş Kadınları(İZİKAD) ile bir süreden beridir iletişim içinde olan İşkadınları Derneği 31 Mart günü Girne Dome Hotel’de ‘Köprü’ adlı proje kapsamında iki derneğe bağlı iş kadınlarını buluşturuyor.

Ayni meslek veya iş dallarındaki kadınların işbirliği yapabilmeleri amacıyla ortam yaratılacak ‘Köprü’ projesi için İzmir’den gelecek olan iş kadınları ile ülkemiz iş kadınlarını karşılıklı olarak buluşturulacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.