banner913
banner932
banner1032

Durak mı yoksa çöplük mü anlamak zor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre duyarlısı vatandaşlarımız, ülkemizde ulaşım alanında özellikle şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan şirketlerin durdukları otobüs ve minibüs duraklarının halinin içler acısı olduğunu ifade etti. Vatandaşlarımız bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla sitemlerini dile getirdi

banner974
Durak mı yoksa çöplük mü anlamak zor

banner971

Fotoğrafta görülen yerin Lefkoşa-Mağusa anayolunun Turunçlu Kavşağı bölgesi olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi Turunçlu Kavşağı’nda bulunan durakların arka kısmı adeta çöplüğe dönüştü. Buraya gelip otobüs veya minibüs bekleyenler, içtikleri su veya meşrubat şişelerini yediklerinin poşetlerini ve hatta giysilerini durakların arkasına atıyorlar ve sonuç bir çöplüğü andırıyor. Durak mı yoksa çöplük mü anlamak zor” dediler.

Burada belki de bir çöp konteyneri gibi bir şey bulundurulmamasının bir eksiklik olduğunu ifade eden duyarlı vatandaşlarımız, ancak böyle bir şey olmasa bile insanların molozları veya pet şişelerinin buraya atmak yerine ellerinde taşıp bir çöp kutusuna atmaları gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.