banner913
banner932
banner1032

Şükrü, çapraz bağ ameliyatı oldu

banner1020

banner974
Şükrü, çapraz bağ ameliyatı oldu

banner971
Mustafa Hacıali Yılmazköy maçında yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemeyen ve çapraz bağlarında kopuk tespit edilen Şükrü Erdoğan, bugün sabah saatlerinde başarılı bir operasyon geçirdi.
Pazartesi sabah saatlerinde Miracle Değirmenlik yöneticisi Haluk Ülker’le adadan ayrılan Şükrü Erdoğan, bugün sabah Acıbadem Fulya Hastanesi’nde Prof.Dr.Ömer Faruk Taşer tarafından başarılı bir ameliyat geçirdi. Miracle Değirmenlik Kulüp Başkanı Hakan Törehan’ın her oyuncunun kendileri için değerli olduğunu sporcu sağlığının her şeyden önce geldiğini bu nedenle Doğanalp’den sonra Şükrü Erdoğan’ında en erken zamanda aralarına dönmesi için Miracle Değirmenlik kulübü olarak tüm imkanlarını kullandıklarını belirterek Şükrü’nün bugün başarılı bir operasyon geçirdiğini ve en kısa sürede aralarına döneceğini belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.