banner913
banner932
banner1012

Filede bayanların mücadelesi nefes kesti

banner1020

banner974
Filede bayanların mücadelesi nefes kesti

banner971
Voleybol Erkekler Ligi’nde sezonun ilk maçları oynanırken Kadınlar Ligi’nin beşinci haftası yapılan müsabakalarla tamamlandı.
Erkekler Ligi’nde oynanan Mağusa derbisinde Doğu Akdeniz Üniversitesi konuk ettiği Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor’ u 3-0 yendi. Lefkoşa’da oynanan diğer karşılaşmada ise son şampiyon Vakıflar, Karpaz Gate Marina karşısından 3-0 üstün ayrıldı.
KADINLAR LİGİNDE BÜYÜK ÇEKİŞME
Kadınlar Ligi 5. hafta maçlarında ise büyük çekişme yaşandı. Mağusa Arena’da lider Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor’la Küçük Kaymaklı arasında oynanan karşılaşmada Çamlıkspor 3-1 kazandı ve yenilgisiz liderliğini devam ettirdi. Gecenin diğer önemli karşılaşmasında Esentepe, son şampiyon Doğu Akdeniz Üniversitesi karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüşle 3-2’lik galibiyet aldı.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yer alan KarpazGate Marina-Vakıflar maçında ise üstünlük 3-2’lik sonuçla KarpazGate Marina’nın oldu. Mağusa Arena’daki Mağusa Spor Akademisi-Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi karşılaşmasını ise 3-1 Mağusa Spor Akademisi kazandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.