banner913
banner932
banner1012

2022-2023 Osman Çetintaş Büyük Bayanlar Liginde Şampiyon DAÜ

banner1020

banner974
2022-2023 Osman Çetintaş Büyük Bayanlar Liginde Şampiyon DAÜ

banner971
2022-2023 Osman Çetintaş Büyük Bayanlar Liginde DAÜ mutlu sona ulaştı . Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda oynanan Final Serisi 2. Karşılaşmasında rakibi Vakıflar karşısında 3-1 lık galibiyetle ayrılan DAÜ bayanları bu sonuçla seride durumu 3-0 yaptı ve Osman Çetintaş Büyük Bayanlar Liginde şampiyonluğa ulaştı.

Müsabakanın ardından düzenlenen törenle takımlara kupa ve madalyaları , görevli hakemlere ödülleri Osman Çetintaş 'ın ailesi tarafından takdim edildi. DAÜ bayanlarına şamapiyonluk kupası ve madalyaları NAFİ ÇETİNTAŞ , finalist Vakıflara kupası ve madalyaları BETÜL ÇETİNTAŞ tarafından takdim edildi. Müsabakada görevli hakemlerin anı plaketleri ise NAFİ ÇETİNTAŞ tarafından sunuldu.
Osman Çetintaş Büyük Erkekler Liginde Vakıflar Seride 2-1 üstünlük yakaladı.
Büyük Erkeklerde Final Serisi 2. Karşılaşması Atatürk Spor Salonunda oynandı. Vakıflar rakibi DAÜ karşısında 3-0 galip ayrılarak seride 2-1 üstün duruma geçti. Serinin 3. Karşılaşması 25 Nisan Salı akşamı Mağusa Lala Mustafa Paşa Spor Sarayında oynanacak.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.