banner913
banner932
banner1012

Latif, Mağusa’nın gururu oldu

banner1020

Gazimağusa Belediyesi personeli olan Halil Latif, Men’s Model kategorisinde birinci gelirken, NAC Universe Avrupa Şampiyonasında KKTC’yi temsil edecek

banner974
Latif, Mağusa’nın gururu oldu

banner971
KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun Dr. Kemal Demirciler’in anısına düzenlediği Milli Takım Seçme Şampiyonası’na Gazimağusa Belediyesi’nin sponsorluğunda katılan ve şampiyon olan Halil Latif, belediye başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti. 
Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Men’s Model kategorisinde birinci gelen Halil Latif, 20 Kasım’da Almanya’da yapılacak NAC Universe Avrupa Şampiyonasında KKTC’yi temsil edecek.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Gazimağusa ve KKTC adına gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ettiği Halil Latif’in Gazimağusa Belediyesi personeli olduğu için kendisini gururlandırdığını ifade ederek, Halil Latif’in yurt dışında da başarılarının artarak devam etmesini diledi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.