banner913
banner932
banner1012

Satrançta yeni başkan Yeten

banner1020

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu olağanüstü genel kurulu yapılırken, Başkanlığa Hüseyin Yeten seçildi

banner974
Satrançta yeni başkan Yeten

banner971

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu (KKSF), Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek yeni Federasyon Başkanını ve Yönetim Kurulu’nu belirledi. Federasyon Başkanlığı’na Hüseyin Yeten seçildi. Yeten, kendini bu göreve getirenlere teşekkür etti.
KKSF’nin Olağanüstü Genel Kurulu, 14 Temmuz Çarşamba akşamı, Spor Yazarları Derneği’nde Covid-19 önlemlerine uygun olarak gerçekleştirildi. Saat 19.00’da açılış ve Başkanlık Divanı’nın oluşturulması ile başlayan Genel Kurul, saygı duruşu ile devam etti. Divan Başkanlığı’na Ahmet Kansal, Sekreterliği’ne Ayşe Türeller Tolgar ile Nejat Kıraçoğlu seçildi.
Açılış konuşması yapan Federasyon’un eski Başkanı Doç. Dr. Hasan Samani, görevi kendilerinden devralacak yeni Başkan ve Yönetim Kurulu’na başarılar dileyerek her koşulda destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Faaliyet Raporu ve Mali Raporun takdim edilerek aklanmasının ardından Başkan ve Yönetim Kurulu belirlendi. Federasyon Başkanlığı’na Hüseyin Yeten seçildi.
Ceza ve Disiplin Kurulu Başkanlığına Haluk Ramon Serhun, Denetleme Kurulu Başkanlığına Arsoy Azak ve üyeliklerine de Ahmet Tolon ile Nejat Kıraçoğlu'nun seçilmesinin ardından Olağanüstü Genel Kurul dilek ve temennilerin sunulması ile tamamlandı.
Kurul’da Federasyon Başkanı ve sekiz Yönetim Kurulu Üyesi belirlendi. Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu’nun yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Hüseyin Yeten (Başkan)
Evrim Kansal
Çağın Kansal
Kaan Kutlay
Muzaffer Ermemiş
İrfan Tunçalp
Melis Hoca
Ahmet Aslım
Erhan Demirciler
 
 

banner979

Etiketler; #Satranç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.