banner913
banner932
banner1012

Semih ve Sercan, Cihangir’le anlaştı

banner1020

Cihangir, Lefke’nin başarılı orta saha oyuncusu Semih Ünaldı ve Doğan Türk Birliği’nin başarılı futbolcusu Sercan Demirman ile anlaşma sağladı

banner974
Semih ve Sercan, Cihangir’le anlaştı

banner971
Mesarya’nın başarılı süper lig ekibi Cihangir yeni sezon öncesi iyi bir kadro oluşturarak hedef büyütme çerçevesinde transfer çalışmalarına başladı.
Süper Lig ekibi Lefke’nin orta sahadaki başarılı futbolcusu Semih Ünaldı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise Cihangir ile her konuda anlaştığını yazdı.
Başarılı oyuncu, "Cihangir ile her konuda anlaştım. Başka kulüplerden de güzel teklifler alıyorum ancak ben kararımı verdim. Cihangir'de forma giymek istiyorum" dedi.
Semih için Merit Alsancak Yeşilova ve Miracle Değirmenlik de devreye girdi.
SERCAN ANLAŞTI
Son günlerde adı Cihangir ile ciddi şekilde anılan Doğan Türk Birliği futbolcusu Sercan Demirman Cihangir Kulubü’yle anlaşmaya vardı
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.