banner913
banner932
banner915

Özfuttu: Şansımı iyi değerlendirmek istiyorum

banner476

banner825
Özfuttu: Şansımı iyi değerlendirmek istiyorum

banner931

“C Klasman hakem” Cenk Aras Özfuttu, kariyerinin yanında hem yeni sezonla ilgili düşüncelerini hem de kampı değerlendirdi.

Hakemlerin en gençlerinden birisi olan 16 yaşındaki C Klasman Hakem Cenk Aras Özfuttu, futbol oynadığı dönemde bir anda hakem olmaya karar verdiğini belirtti.

Kendisine verilen bu şansı iyi değerlendirmek istediğini belirten Cenk, kamp süresinde tecrübeli hakem ağabeylerinden çok şeyler öğrendiğini de kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.