banner913
banner932
banner1032

Mormenekşe ile Hamitköy yenişemedi

banner1020

AKSA Süper Lig ekibi Hamitköy ile Birinci Lig ekibi Mormenekşe’de oynadıkları hazırlık maçında sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldılar

banner974
Mormenekşe ile Hamitköy yenişemedi

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun deprem faciası nedeniyle verdiği 2 haftalık aranın sonuna gelinirken, takımlar hazırlık maçlarıyla maç eksikliklerini gidermeye çalışıyorlar.
AKSA Süper Lig ekibi Hamitköy ile Birinci Lig ekibi Mormenekşe de hazırlık maçında karşılaştılar. Cemal Balses Stadında oynanan maçta Mormenekşe ile Hamitköy, 2 – 2 berabere kaldılar.
Serkan Özdenkçi’nin yönettiği maçın ilk devresi karşılıklı penaltı golleriyle 1 – 1 berabere tamamlandı. Goller Rıdvan ve Toykan’dan geldi. İkinci devrede de karşılıklı birer gol atıldı. 2 – 2 biten maçta Mormenekşe’nin golünü Gökay, Hamitköy’ün golünü ise Kemal Barbet kaydetti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.