banner913
banner932
banner1012

Mesarya, kupanın acısını fena çıkardı

banner1020

Mesarya, Kıbrıs Kupasından kendisini eleyen Türk Ocağı’nı 4-0 gibi farklı skorla mağlup ederek 3.lük koltuğunda yerini sağlamlaştırırken, Türk Ocağı ise ligde kabuslar görmeye devam etti

banner974
Mesarya, kupanın acısını fena çıkardı

banner971
Stadyum: Paşaköy Hasan Onalt Stadı
Hakemler: Emre Öztaşlı, Mehmet Ekşici, Cenk Aras
Mesarya: Mehmet Özeralp, Okan, Orhan, Hüseyin Çıdamlı, Oğuzhan, Nevzat, Ahmet Kara, Sinan, Çağrı, Can, Debouto
Türk Ocağı: Hüseyin Erkan, Ertaç, İlker İnceler, Şükrü, Doğukan, Sillah, İbrahim Köse, Mehmet Uçar, Mahmut, Bilal, Remzi
Goller: 13 ve 74.Dk Debouto,34.Dk Can, 67.Dk Ahmet Kara (Mesarya)
 
AKSA Süper Lig’de 24.hafta karşılaşmasında Mesarya, Türk Ocağı’nı Paşaköy Hasan Onalt Stadı’nda konuk etti. Ligde üçüncülük mücadelesi veren Mesarya ile play – out hattından kurtulma mücadelesi veren Türk Ocağı karşı karşıya geldi. Maçı Mesarya takımı 4 – 0 kazandı. Karşılaşmanın başında 7. Dakikada Sinan’ın, İbrahim Köse’yi düşürmesiyle kazanılan penaltı vuruşunda kaleci Mehmet, Remzi’nin şutunda gole izin vermedi. Golden sonra üstünlüğü elen Mesarya, Quentin Debouto ve Can Tülücü’nün golleriyle devreyi 2 – 0 önde tamamladı.
İkinci devrede sahanın hakimi olan Mesarya’ya farklı galibiyeti getiren golleri Quentin Debouto, ve Ahmet Kara kaydetti. 4 – 0’lık sonuçla Mesarya takımı puanını 48’e yükseltirken, Türk Ocağı 20 puanda kaldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.