banner913
banner932
banner1012

Mertens riske edilmeyecek

banner1020

banner974
Mertens riske edilmeyecek

banner971
Süper Lig'in lideri Galatasaray, cuma günü karşılaşacağı Arabam.com Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda, bu maç öncesi DriesMertens'in tedavisi devam ediyor.
35 yaşındaki oyuncunun, 1-2 gün içinde takımla çalışmalara başlaması planlanıyor. Galatasaray'ın, Antalya kampına katılan Belçikalı futbolcu bireysel olarak çalışmıştı.
İstanbul'da da takımla birlikte antrenmana katılmayan tecrübeli oyuncunun, tam olarak hazır olmadan riske edilmeyeceği öğrenildi.
Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa maçında Mertens'in yokluğunda forvet arkasında JuanMata'yı kullanmıştı. İspanyol futbolcunun da sakatlanmasının ardından, o bölgede zorunlu bir değişiklik olacak. Teknik direktör Okan Buruk'un, Konya deplasmanında Nicolo Zaniolo'ya şans verebileceği ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.