banner913
banner932
banner1012

Mağusa'da çifte şampiyonluk coşkusu

banner1020

Aksa Süper Lig’de hem A takım hem de A2 takımıyla 2021-22 sezonu şampiyonu olan Mağusa Türk Gücü görkemli bir törenle çifte şampiyonluğunu kutladı

banner974
Mağusa'da çifte şampiyonluk coşkusu

banner971
Aksa Süper Lig’de 2021-22 futbol sezonu şampiyonu olan Mağusa Türk Gücü A ve A2 takımları dün oynanan karşılaşmalar sonrasında Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda yapılan kupa töreniyle şampiyonluklarını kutladılar. Dr. Fazıl Küçük Stadı görkemli bir kutlamaya sahne oldu.
Kupa törenine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan ve UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, bazı bakanlar, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile lig sponsoru AKSA yetkilisi katılırken, şampiyon MTG takımına kupasını Cumhurbaşkanı Tatar ile Başbakan Sucuoğlu birlikte verdiler.
Kupa töreniyle birlikte muhteşem bir havai fişek gösterisi yapılırken, MTG futbolcuları ile taraftarlar bol bol fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdiler.   
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.