banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı kaleyi sağlama aldı

banner1020

Süper Lig ekibi K.Kaymaklı geçtiğimiz yıl Gençlik Gücü’nden kiraladığı kaleci Raif Pehlivan’ı oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisli olarak kadrosuna dahil etti

banner974
Kaymaklı kaleyi sağlama aldı

banner971
AKSA Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, geçtiğimiz yıl kiralık olarak kadrosunda bulunan Raif Denktaş Pehlivan’ın bu kez bonservisli olarak kadrosuna kattı.
Başkentin yeşil siyahlı ekibi Pehlivan’ı geçtiğimiz yıl Gençlik Gücü’nden kiralarken, oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini almış oldu.
Konu ile ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada “Kaleyi sağlama aldık. Satın alma opsiyonu bizde olan Kalecimiz Raif Denktaş Pehlivan'ın transferi gerçekleşmiştir” ifadeleri kullanıldı.
Geride bıraktığımız sezon takım savunması anlamında iyi bir sezon geçiren Küçük Kaymaklı’da Pehlivan’ın kaledeki performansı da bu olumlu istatistikte etkili olmuştu.
Öte yandan yine geçtiğimiz sezon Gençlik Gücü’nden kiralanan K.Kaymaklı defansının bel kemiği Mehmet Kaygısız ile Kaymaklı yönetimi anlaştı. Kaymaklı yönetiminin GG’yle Kaygısız’ın bonservisi için masaya oturacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.