banner913
banner932
banner1012

Kaymaklı güç depoluyor

banner1020

Teknik direktör Derviş Kolcu ve antrenör Ahmet Zaifoğlu yönetiminde çift idmanla yoğun çalışma temposu içinde olan K. Kaymaklı takımı Acapulco Otel’de yaptığı kamp çalışmasıyla güç depoluyor

banner974
Kaymaklı güç depoluyor

banner971
Necati KÜLAHLILAR
AKSA Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı Acapulco Otel’deki4 günlük kamp çalışmalarına sürdürüyor. Teknik direktör Derviş Kolcu ve antrenör Ahmet Zaifoğluyönetiminde çift idmanla yoğun çalışma temposu içinde olanK. Kaymaklı takımı güç depoluyor.17 Ocak Pazartesi günü kampa başlayan Küçük Kaymaklı yarın kampı tamamlayacak.
Teknik direktör DervişKolcu yaptığı açıklamada İyi bir hazırlık ve kamp dönemi geçirdiklerini belirterek ligin ikinci devresine hazır olacaklarını söyledi.
Öte yandan K.Kaymaklı yönetimi bu akşam düzenleyeceği dayanışma gecesini kulübün önemli isimlerinden biri olan Oktay Mertdin’in vefatı nedeniyle ileriki bir tarihe erteledi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.