banner913
banner932
banner1032

Kaymaklı, Dumlupınar’a da boyun eğdi

banner1020

İlk 2 haftayı puansız kapatması sonrasında teknik direktör değişikliğine giderek takımın başına Hasan Topaloğlu’nu getiren K.Kaymaklı konuk ettiği Y.Dumlıpnar’a da 3 – 1 yenilerek haftayı puansız kapattı

banner974
Kaymaklı, Dumlupınar’a da boyun eğdi

banner971
Stadyum:K.Kaymaklı Şht.HüseyinRuso Stadı
Hakemler: Şakir Azizoğlu, Hakan Gök, Özal Çağlayan
K.Kaymaklı:Raif,Billy,Tuğrul(71.Dk Adnan),Halil,Rifat(85.Dk Yağış),Mehmet Kaygısız,Mehmet Öztürk(45.Dk Hasan),Boran,Muhammed,Felix,Bahadır(45.Dk Arda)
Y.Dumlupınar:Türkkan,Olcay,İsmail,Berke,BerkBüyükkal(83.Dk Berk Güçlücan),Mert(71.Dk Osman),Mehmet Altın(83.Dk Mehmet Gürbıyık), Cedric, Mehmet Erol(90+3.Dk Nazım), Kadir, Adjessa(90+3.Dk Oladimeji)
Goller:49.Dk Billy (K.Kaymaklı)-14.Dk (P), 24.Dk Mehmet Altın,73.Dk Berk(Dumlupınar)
 
Aksa Süper Ligin 3. Haftasının önemli maçında ilk haftanın puansız takımı K.Kaymaklı ile 2 galibiyetli Yonpaş Dumlupınar arasındaki mücadelede konuk Y.Dumlupınar sahadan 3 – 1 galip ayrıldı.
13.Dk: Dumlupınar atağında soldan ceza alanına giren Mert, Mehmet Kaygısız’ın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Şakir Azizoğlu penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Mehmet Altın topu filelere gönderdi.K.Kaymaklı 0-1 Dumlupınar
24.Dk: Adjessa , MehmetKaygısız’dan topu kazanıp ara pasını Mehmet Altın’a aktardı. Kaleci Raif ile karşı karşıya kalan Mehmet Altın vuruşunda topu filelere gönderdi. K.Kaymaklı 0-2 Dumlupınar
33.Dk: Dumlupınar atağında Mehmet Altın’ın pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Berk ceza alanı içerisinde vuruşunu yaptı ancak top az farkla dışarıya gitti.
49.Dk: Kaymaklı atağında Felix sağdan topu ortaladı ve arka direkte Billy iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ve topu filelere gönderdi. K.Kaymaklı 1-2 Dumlupınar
65.Dk: Kaymaklı atağında Felix sağdan topu ceza alanına ortaladı. Rifat’ın kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
73.Dk: Dumlupınar atağında Berk ceza sahası dışı sol çaprazdan etkili bir vuruşla topu filelere gönderdi. K.Kaymaklı 1-3 Dumlupınar
81.Dk: Dumlupınar atağında Mehmet Altın ceza sahası içerisi sol çaprazda sert bir şut attı. Kaleci Raif’ten dönen topa Adjessa vurdu ancak Raif gole izin vermedi.
87.Dk: Dumlupınar’da Adjessa, Kaygısız’a yaptığı pres sonrası topu kazandı ve kaleci Raif ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ancak Raif topu kornere çeldi.
Geriye kalan dakikalarda da gol oladı ve maç Y. Dumlupınar’ın 3 -1 üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonuçla K.Kaymaklı 3 haftayı da puansız kapatırken, Dumlupınar 3’te 3 yaparak puanını 9’a yükseltti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.