banner913
banner932
banner1012

Kaplıca, lideri devirdi

banner1020

Kaplıca Emre Genç Stadı’nda oynanan ve hakemliğini Şakir Azizoğlu’nu yaptığı karşılaşmada Kaplıca Karadeniz 61 takımı haftaya lider giren Yarköy’ü 2-0 mağlup etti

banner974
Kaplıca, lideri devirdi

banner971
İktisatbank BTM 2. 7. Grup 4. Hafta mücadelesinde haftaya lider olarak başlayan Yarköy konuk ettiği Kaplıca Karadeniz 61 takımına mağlup olarak liderlik koltuğunu kaybetti.
Kaplıca Emre Genç Stadı’nda oynanan ve hakemliğini Şakir Azizoğlu’nu yaptığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.
İkinci devreye iyi başlayan Kaplıca Karadeniz 61 takımı gol kralı Berkant’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kaplıca takımı kaptanı Ogün Dursun’un ayağından bulduğu golle skoru 0-2 yaparak maçın skorunu da belirledi. Yarköy 0 –2 Kaplıca Karadeniz 61.
Bu sonucunda ardından Yarköy 7 puanda kalırken, Kaplıca Karadeniz 61 puanını 8 yaparak averajla 2. sırada kaldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.