banner913
banner932
banner1012

İskele’den, İsrail’e

banner1020

2018 – 2019 sezonunda Gençler Birliği forması giyen Ganalı futbolcu Elvis Sakyi, Malta Süper Liginde oynadıktan sonra İsrail’in Maccabi Petah Tikva takımına transfer oldu

banner974
İskele’den, İsrail’e

banner971
Necati KÜLAHLILAR
İskele Gençler Birliği’nin Süper Ligde mücadele ettiği dönemde takım kadrosunda yer alan Ganalı merkez orta saha futbolcusu Elvis Sakyi, İsrail’in güçlü ekiplerinden MaccabiPetahTikva takımında forma giyiyor.
2018 – 2019 sezonunda Gençler Birliği’nde forma giyen Ganalı 24 yaşındaki futbolcu Elvis Sakyi, 2 sezon Malta Süper Liginde oynadıktan sonra İsrail’in MaccabiPetahTikva takımına transfer oldu.Elvis Sakyi,Malta’daki takımı Gzira United ile UEFA Avrupa Liginde de forma giyerken, Hırvatistan’ın ünlü HajdukSplit takımını eledi.
İsrail’in en üst ligi olan Ligatha’Al Liginde beşinci sırada yer alan Maccabi Petah Tikva takımının orta sahadaki en etkili isimleri arasında yer alan Elvis Sakyi’nin piyasa değeri ise 150,000 Euro olarak açıklandı.
 
banner979

Etiketler; #iskele
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.