banner913
banner932
banner1012

İkişer atıp, birer aldılar

banner1020

banner974
İkişer atıp, birer aldılar

banner971
Yer: Erdal Barut Stadı
Hakemler: Mehmet Sezener, Hakan Gök, Mustafa Torun
Esentepe: Osman, Emek, Okan, Emre, Melih, Tuğra, Salih, Ege(75.Dk H.Ermiş) Mustafa, Semih, Devran(56.Dk İlyas)
Pera L.Gençlerbirliği: Ali, Ertan, Emir, Mahmut, Barın, Abdulaziz, Olgun, Mehmetali(84.Dk Yekta)Sinan(77.Dk Sertan)Kadir, İsmet
Goller: 26.Dk Tuğra, 74.Dk Emek(P)(Esentepe)28.Dk Sinan, 36.Dk Barın(G.Birliği)
 
Aksa 1.ligin zirveye oynayan iki ekibi Esentepe ile Pera Gençlerbirliği arasındaki mücadelede 2-2’lik ortaya çıkınca taraflar birer puana razı oldular.
Karşılaşmanın ilk devresinde karşılıklı ataklar vardı ve 26.dakikada gelişen Esentepe atağında Tuğra attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün hemen ardından gelişen Pera Gençlerbirliği atağında Sinan sahneye çıktı ve attığı golle skoru 1-1 yaptı. 36.dakikada gelişen bir başka Pera Gençlerbirliği atağında genç futbolcu Barın attığı golle takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi. İkinci devrede de çekişmeli geçen maçın 74.dakikadasında gelişen Esentepe atağında ceza alanı içinde oluşan pozisyonda Mehmet Sezener penaltı kararı verdi ve atışı kullanan Emek topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı ve maçta bu skorla sona erdi.
Fotoğraf: Richard Beale
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.