banner913
banner932
banner1012

Heyecan Play-Off ve Play-Out maçlarında sürecek

banner1020

banner974
Heyecan Play-Off ve Play-Out  maçlarında sürecek

banner971
AKSA Süper Lig ile 1. Lig 2021-2022 futbol sezonunda normal sezon dün oynanan maçlarla tamamlanırken, gözler önümüzdeki hafta sonu başlayacak Süper Lig’de play-out, 1. Lig’de ise play-off maçlarına çevrildi.
Süper Lig’de Göçmenköy, Türk Ocağı, Hamitköy ve Baf Ülkü Yurdu play-out maçları oynayacak. 1. Lig’de ise Miracle Değirmenlik, Gençler Birliği, Karşıyaka ve Esentepe takımları süper ligve çıkmak için play-off maçları oynayacak. 1. Lig’de dün İncirli’nin Çanakkale’yi 1-0 yenmesi sonucunda Çanakkale play-out maçlarına gerek kalmadan lig düşen 3. takım oldu.
MAÇ PROGRAMLARI BELLİ OLDU
AKSA Süper Lig Play-Out ve AKSA 1.Lig Play-Off Grupları'nda ilk maçlar ve maçların oynanacağı statlar belli oldu. İlk maçlar 14 Mayıs 2022 Cumartesi saat 17.00'de oynanacak.
1.hafta programları şöyle;
AKSA Süper Lig Play-Out
Göçmenköy-Hamitköy (Cihangir Stadı)
Türk Ocağı-Baf Ülkü Yurdu (Lefkoşa Atatürk Stadı)
 AKSA 1.Lig Play-Off
Miracle Değirmenlik-Karşıyaka (Güzelyurt Üner Berkalp Stadı)
L. Gençler Birliği - Esentepe (Paşaköy 100.Yıl Stadı)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.