banner913
banner932
banner1012

Hamitköy'de, Cuma'ya takım bulma izni verildi

banner1020

Ahmet Sakallı'nın, gelişimi için takım bulma izni verdiği Cuma Kılınç için Hamitköy yönetimi, gelecek teklifleri değerlendirip kiralık transferinde kolaylık sağlayacak

banner974
Hamitköy'de, Cuma'ya takım bulma izni verildi

banner971

Yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Hamitköy'de takım kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.

Geçtiğimiz sezon A Takım kadrosunda yer alan ve zaman zaman forma şansı bulan genç kanat futbolcusu Cuma Kılınç, Hamitköy'ün yeni sezon kadrosunda yer almayabilir. Şu anda Hamitköy U21 Takımı ile çalışan Cuma Kılınç, forma şansı bulabileceği bir takımda oynamak istediğini teknik direktör Ahmet Sakallı'ya iletti.

Ahmet Sakallı'nın, gelişimi için takım bulma izni verdiği Cuma Kılınç için Hamitköy yönetimi, gelecek teklifleri değerlendirip kiralık transferinde kolaylık sağlayacak. Başarılı kanat oyuncusu Cuma, takım bulamaması halinde Hamitköy U21 Takımında forma giyip, ihtiyaç durumunda Hamitköy A Takım kadrosuna alınacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.