banner913
banner932
banner1012

Göz-Göz kabustan uyanamıyor

banner1020

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği ritmi yakalayamayan Göztepe'nin düşüşü sürüyor. Evindeki son 4 lig maçını kaybeden İzmir ekibi, son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildi

banner974
Göz-Göz kabustan uyanamıyor

banner971
İttifak Holding Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Göztepe'nin kötü gidişatı devam ediyor.
Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 12 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan sarı kırmızılılar, 19. sıraya geriledi.
Sezona Ünal Karaman ile başlayan İzmir temsilcisinde, 4'üncü haftada göreve getirilen Nestor El Maestro da beklentileri karşılayamadı.
38 yaşındaki teknik adam ile 9 lig maçına çıkan Göztepe, 7 puanı hanesine yazdırdı. Son 8 haftada sadece 1 kez kazanan sarı kırmızılı ekip, evinde oynadığı son 4 lig mücadelesini de gol atamadan kaybetti.
Sahasında oynadığı 6 maçta 1 galibiyet ve 5 mağlubiyet yaşayan Göztepe, 3 puanla bu alanda ligin son sırasında yer alıyor.
6 deplasman maçında 6 puan toplayan İzmir temsilcisi, milli takım arasından sonra YukatelKayserispor'a konuk olacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.