banner913
banner932
banner1012

Gönyeli taarruzda

banner1020

Gönyeli geçmişte Gönyeli forması giymiş olan futbolcular ile Bülent Aytaç’ın daha önce çalıştırdığı takımlarda forma giyen futbolcuları transfer etmek için çalışmalara başladı

banner974
Gönyeli taarruzda

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Gönyeli’de Ömer Saykal’ın başkan olmasından sonra çalışmalar hızla başladı. Ömer Saykal başkanlığındakiş yönetim kurulu, teknik direktör Bülent Aytaç’ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Gönyeli daha çok, geçmişte Gönyeli forması giymiş olan veya Gönyeli alt yapısından yetişen futbolcular ile Bülent Aytaç’ın daha önce çalıştırdığı takımlarda forma giyen futbolcuları transfer listesine aldı.

Gönyeli, Bülent Aytaç’ın geçen sezon çalıştırdığı Dumlupınar ile yollarını ayıran forvet Turgut Kaçar ile defans futbolcusu Emir Dolu ile ilgileniyor. Futbola ara veren Tufan Gençay ile Doğan Türk Birliği’nden ayrılma kararı alan Hasan Kanlı’yı da yeniden kırmızı beyazlı renklere bağlamak için çalışmalar sürüyor. Yabancı futbolcu olarak ise geçtiğimiz sezon da takımın formasını giyen Christian’ı yeniden takıma kazandırılması hedefleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.