banner913
banner932
banner1012

Gedson Fernandes, önce Beşiktaş’a sonra Rizespor’a gitti

banner1020

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın Benfica'dan transfer ettiği GedsonFernandes'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Portekizli orta saha, 1 Temmuz'dan itibaren Beşiktaş formasını terletecek

banner974
Gedson Fernandes, önce Beşiktaş’a sonra Rizespor’a gitti

banner971
Beşiktaş, GedsonFernandes transferini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu GedsonCarvalhoFernandes'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Benfica ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.
Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki orta saha için Benfica ile 6 milyon Avro karşılığında anlaştı. 
Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Beşiktaş, GedsonFernandes'i 6 aylığına Çaykur Rizespor'a kiraladı. Portekizli oyuncu, 1 Temmuz'dan itibaren siyah-beyazlı formayı terletecek. 
Geçen sezon Galatasaray forması giyen oyuncu 18 maçta 1 gol atıp 3 de gol pası vermişti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.